Spilleautomaten Guns N’ Roses fra NetEnt er absolutt noe du ikke bør gå glipp av dersom du er fan av det legendariske rockebandet med samme navn. Spillutvikleren har gjort en strålende jobb med å fange den autentiske rockefølelsen i en og samme spilleautomat. De fleste har hørt om Guns N’ Roses, et fantastisk rockeband som definerte hardrocken på 80-tallet.

Spilleautomaten har 5 hjul og 20 betalingslinjer, og ble sluppet for å hedre bandet på deres 30. fødselsdag. Den stilige bakgrunnen forestiller en konsertscene, og du kan selv velge hvilken sang som skal spilles mens du spinner hjulene. Myntverdiene kan varieres, med en minsteinnsats på 0,01 og høyeste innsats på 2. Du kan også velge hvor mange mynter du vil satse på hver linje, eller rett og slett velge “Max Bet” for å sette høyeste verdi på alle innsatser. Autoplay-funksjonen lar deg spinne hjulene et valgt antall ganger uten stopp.

Spilleautomaten har både vanlige og ekspanderende wild-symboler, i tillegg til funksjonene Legend Spins, Appetite for Destruction-wild og Solo-multiplikatoren. Guns N Roses-symbolet er wild-symbol og kan havne på alle hjul unntatt det midterste under Appetite for Destruction-funksjonen. Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, utenom bonussymbolet – en vinylplate. Appetite for Destruction er et overlappende wild-symbol formet som et kors, og det aktiveres helt tilfeldig. De kan være hele eller halvformede, og erstatter alle andre symboler. Legend Spins-funksjonen aktiveres tilfeldig og gir deg 3 omspinn med 1 til 2 stablede wild-hjul, som endrer seg for hvert spinn. Solo-multiplikatoren gir deg en tilfeldig multiplikator som kan være mellom 4x og 10x, og denne funksjonen aktiveres når det dukker opp 3 like symboler på samme innsatslinje.

Guns N’ Roses er en spilleautomat som holder på entusiasmen fra begynnelse til slutt, og når man får de virkelig store gevinstene, belønnes man også med eksklusive videosnutter fra ekte konserter. Det er nesten en gevinst i seg selv!