Jimi Hendrix, eller James Marshall Hendrix, ble født den 27. november 1942, og er regnet som pophistoriens viktigste gitarist på elektrisk gitar. Han blandet de to stilene blues og R&B. For Hendrix var ikke musikken bare en pengemaskin, men en slags vitenskap som lot han uttrykke sine tanker og ideer, og han brukte sitt eget platestudio som et laboratorium hvor han utviklet nye melodier og klanger. Den lovende rockelegenden erobret raskt publikum verden over, men endte sine dager som så mange rockestjerner gjør – på et hotellrom etter å ha svelget for mange piller.

For å hedre legenden Jimi Hendrix, har spillutvikleren NetEnt laget en spilleautomat med samme navn. Den har 5 hjul og 30 betalingslinjer, og temaet er selvfølgelig den ikoniske rockemusikeren Jimi Hendrix. Akkurat som musikken til den store gitaristen, er også designet og grensesnittet psykedelisk, uten at det blir rotete. Nostalgiske klassikere tar deg med tilbake til Woodstock og blomsterbarna, som Little Wing, Traffic og Purple Haze. Retro-følelsen og musikken er til å ta og føle på. Selve spillopplevelsen er variert og balansert, og bonusfunksjonene er noe av det aller morsomste ved denne spilleautomaten.

Bonus til legendariske låter

Spillet har til sammen seks bonusfunksjoner. To av disse er å finne i basisspillet, og byr på omspinn og wild-symboler. En av de aller kuleste funksjonene er Purple Haze-funksjonen, som starter når Purple Haze-symbolet lander på det første hjulet. Dette gjør at symbolene 10, J, Q og A forvandles til wild-symboler for det aktuelle spinnet. Purple Haze-symbolet fungerer også som wild som øker gevinstpotensialet. Pick-and-Click funksjonen gjør spillet ekstra intuitivt, og her er det flere pengepremier og hele tre gratisspinn-funksjoner. Du kan få inntil 12 gratisspinn med wild-hjul ved hver eneste runde, i tillegg til wild-transformasjoner og dekkende wild-symboler ved hvert gratisspinn. Spilleautomaten Jimi Hendrix er selvfølgelig fullspekket med rockelegendens velkjente musikk, og den kan nytes både fra mobil, nettbrett og datamaskinen.