Kiss Shout It Out Loud er en helt unik videoautomat fra spillutvikleren WMS. Den er basert på det amerikanske rockebandet Kiss, som har solgt mer enn 100 millioner album. Spilleautomaten er majestetisk og overdådig, og wild-symbolene kommer til live på skjermen, mens gratisspinn-funksjonen byr på store utbetalinger. Spillet er selvfølgelig fullspekket med slagere og videoklipp fra konsertene til det legendariske bandet fra USA med den karakteristiske ansiktssminken i svart og hvitt. De aller beste hitene fra bandet er å finne inni selve spillet, og Starchild, Demon, Spacechild og Catman står alle klare til å ønske nye spillere velkommen til litt rocka moro.

Designet til spilleautomaten Shout It Out Loud er ganske spesielt, siden den har et hjulsett på 5×4, i tillegg til et 5×12 hjulsett på siden. Dette gir til sammen gir hele 100 betalingslinjer. Gratisspinn-funksjonen aktiveres når man samler tre eller flere scatter-symboler over begge hjulsettene. Feature-symbolet kan kun vises på 1., 3. og 5. hjul på begge hjulsett, og 3 av disse gir deg 8 gratisspinn med en pengepremie på 2x. Fire feature-symboler gir 12 gratisspinn med en pengepremie på 5x innsatsen. Fem feature-symboler gir hele 20 gratisspinn og en pengepremie på 20x innsatsen.

Spillet er også fullt av underholdende wild- og feature-symboler som byr på massevis av gratisspinn. Wild-symbolene erstatter alle symboler på hjulene, unntatt feature-symbolene. Det er ingen tvil om at Kiss Shout It Out Loud er en fantastisk underholdende spilleautomat for ivrige og nostalgiske Kiss-fans. Selv om det kan være utfordrende å forstå seg på det doble hjulsettet, er dette noe de fleste spillerne kommer over ganske fort. Det er ingen grunn til å fortvile, for etter at de første utfordringene er tatt, ligger det massevis med rocka gratisspinn på lur! Dette er en videoautomat i stand til å tilfredsstille selv den mest ihuga Kiss-tilhengeren.