Megadeth er et heavy-metal band fra Los Angeles, og ble dannet i 1983, kort tid etter at gitaristen Dave Mustaine forlot Metallica og stiftet bandet sammen med David Ellefson. Bandet er en pioner innen amerikansk trash metal og regnes som en av de fire store innen sjangeren. De tøffe sangtekstene omhandler ofte temaer som død, krig, politikk og religion, og nå har bandet fått sin helt egen video-spilleautomat.

For å starte spillet i Megadeth, velger du først hvor mye du vil satse. Selv om det er et krav at du spiller på alle de 40 linjene, kan du justere pengesummen du satser på hver linje med Line Bet-måleren. Du kan eventuelt velge Mega Nudge-funksjonen, som sørger for å maksimere vinnersjansene, bare husk å passe på at den grønne On-knappen er aktivert. Det er lett å spinne hjulene, og du kan også benytte deg av Autoplay-funksjonen for å spinne hjulene et valgt antall ganger.

Basisspillet i Megadeth utbetaler gevinster for gevinstkombinasjoner langs enhver av de 40 aktive betalingslinjene, og du får gevinst når du matcher identiske bandmedlemmer eller musikkinstrumenter. Dave Mustain er ekspanderende wild-symbol i basisspillet, noe som gjør det veldig lett å få til vinnerkombinasjoner. Hvis du har aktivert Mega Nudge, beveger hjul 2 og 4 seg et til tre symboler i hver sin retning, som sørger for å gi deg de best mulige gevinstene.

Du kan aktivere Megadeth-bonusrunden med tre bonus-symboler på hjul 1, 3 og 5. Straks dette er aktivert, spinner du Mega-hjulet og kan vinne én av tre flotte premier – Hangar 18 gratisspinn-runde med sticky wilds, Head Crusher-bonusrunden eller en umiddelbar pengepremie.

Video-spilleautomaten Megadeth fra Leander Games byr alle rockefans på steintøff moro og autentisk design som hyller det verdensberømte hardrockbandet, i tillegg til en bonusrunde over flere nivåer, og er en fin avveksling til vanlige spilleautomater.