Få rockeband har hatt så stor og langvarig suksess i musikkindustrien som The Rolling Stones. Bandet ble grunnlagt i London allerede i 1962, og de opptrer fortsatt for enorme publikumsmasser over hele verden. Dette på tross av at Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood utvilsomt er godt inne i det som kan regnes som en fornuftig pensjonsalder. Men de tøffe gutta gir seg ikke, og holder fremdeles på over 50 år etter sin aller første konsert.

Som mange andre prominente band gjennom musikkhistorien, har også The Rolling Stones satt navnet sitt på en egen spilleautomat fra spillutvikleren Aristocrat. Spillet har tiltrukket seg mange fans som elsker å spille om ekte penger mens de nyter noen av de gamle slagerne fra det sagnomsuste bandet. Spillopplevelsen er dynamisk og underholdende, og holder spillerne på tå hev under hele spillet.

Spilleautomaten er klassisk, og målet er å få så mange like symboler på rad som mulig over hjulene. Symbolene er inspirert av musikkbransjen, og vi finner ikoner som trommesett, gitarer, utstyrskasser, VIP-pass og mikrofoner. Symbolene for de største gevinstene er medlemmer fra bandet. Det fins også en trøstepremie hvis man får de ulike bandmedlemmene på rad over hjulene, selv om de ikke er like.

Den kule spilleautomaten The Rolling Stones er faktisk laget av de samme utviklerne som stod bak Britney Spears sin automat. Den er ganske så stilig, med LCD-skjerm, 5.1 surround-lyd og en iChair. Alt dette bidrar til et dypdykk av en spillopplevelse for deg som spiller, og du kan nyte både klipp fra konserter mellom bonusspinnene, eller sanger som Start Me Up i bonusrunden. Den berømte logoen til The Rolling Stones, med de karakteristiske leppene og tungen, er selveste wild-symbolet i spillet, og av og til dukker den opp på skjermen og slikker seg forbi de ulike symbolene på sin vei, noe som forvandler også disse til wild-symboler.