Videoautomaten Motörhead fra spillutvikleren NetEnt er et spill med hele 76 betalingslinjer. Det kommer neppe som en overraskelse at tittelen er hentet fra det legendariske engelske rockebandet Motörhead. Spilleautomaten har en stilig bakgrunn som ser ut som en rockescene, og på toppen av dette ligger 5 sorte hjul med fargerike symboler. Som fan kan du nyte noen av de mest legendariske Motörhead-låtene, som Ace of Spades, Overkill, Killed by Death og Iron Fist.

Det er lurt å justere innsatsene før man lar Motörhead-gutta rocke showet. Myntverdiene kan endres manuelt, med verdier mellom 0,01 og 1, og du kan satse på 76 forskjellige linjer. Du kan justere hvor mange linjer du vil spille med ved å flytte på Level-velgeren, og du kan legge på mellom 1 og 10 mynter. Spillet har selvfølgelig en Max Bet-funksjon som lar spillerne velge den høyeste innsatsen gjennom et enkelt tastetrykk. Dersom man ikke har tid til å trykke på spinn-knappen, kan man selv sette spillet på Autoplay for et selvvalgt antall spinn.

Ace of Spades er, passende nok, wild-symbolet, og dette erstatter alle andre symboler, med unntak av scatter-symboler, som kun vises i basisspillet. Dersom du klarer å få frem 3 scatter-symboler samtidig på 3, 4 og 5 hjul, belønnes du med 10 gratisspinn. Mystery-symbolet kan vise seg å bli hvilket som helst symbol. For hvert spinn i spillet, kan et eller flere av hjulene forvandles til mystery-hjul, med stablede eller vanlige mystery-symboler. Når hjulene stanser, vil ethvert mystery-symbol forvandles til 1 tilfeldig vanlig symbol. Mystery-funksjonen kan aktiveres når som helst i spillet, med unntak av når Bomber-funksjonen er aktiv.

Bomber-funksjonen er en av de aller morsomste i spillet, og som med de andre funksjonene, aktiveres også denne tilfeldig, men kun under hovedspillet. Plutselig dukker flere bomber opp på hjulene, og disse danner 10 overlappede mystery-symboler. Inntil fem bomber kan lande sammen med 15 overlappede mystery-symboler, og hver av bombene bærer med seg en gruppe av mystery-symboler. Når hver bombe har generert overlappede mystery-symboler, spinnes hjulene med et valgt symbol, noe som gir økte gevinster.