Et av de aller viktigste aspektene ved spilleautomater på nett er definitivt lydsporet. Kjedelige lydeffekter er ofte grunnen til at spillere går lei av en spilleautomat, og derfor fins det et stort utvalg spilleautomater på nett som baserer seg på kjente musikksjangre. Hardrock er utvilsomt en av de mest populære sjangrene, og vi har her laget en oversikt over tre av våre aller største favoritter, slik at de som er lei av kjedelig og monoton musikk endelig kan nyte litt rocka moro.

Guns N Roses

Denne tøffe spilleautomaten har 5 hjul og 20 betalingslinjer, og er en hyllest til Guns N Roses på bandets 30-årsdag. Det er spillutviklerne i Net Entertainment som står bak mesterverket, og spillet er fullspekket med spennende ekstrafunksjoner. Animasjonene og hjulene er stilt opp mot en bakgrunn som ser ut som en konsertscene. For de som liker å ha kontroll på spillelisten, kan spillerne her selv velge hvilke sanger som skal spilles i bakgrunnen, noe som sørger for knallbra rockestemning!

Motörhead

Det er duket for spinnvill moro med denne video-spilleautomaten viet det populære hardrock-bandet Motörhead. Spillutviklerne i NetEnt har stått bak denne spilleautomaten, som er inspirert av det legendariske engelske rockebandet. Bakgrunnen er en live-scene, og foran denne ser vi 5 sorte hjul med fargerike symboler. Mens de spiller, kan rockefans kose seg med fire av Motörheads mest populære sanger – Ace of Spades, Iron Fist, Killed by Death og Overkill.

Jimi Hendrix

Net Entertainment har virkelig slått på stortrommen med denne video-spilleautomaten inspirert av en av de største rocke-legendene gjennom tidene, nemlig selveste Jimi Hendrix. Den har 5 hjul og 20 betalingslinjer, og er farget i kule pastellfarger. Bak hjulene ser vi en åpen scene omgitt av natur. Det kommer neppe som en overraskelse at sangene vi hører i bakgrunnen er noen av Jimi Hendrix’ aller største klassikere.